CYKLUS WORKSHOPŮ S ING.PAVLÍNOU ŽĎÁRKOVOU

MÝTY O POTRAVINÁCH

Ve čtvrtek 29.11. od 17 do 19 hodin                                                                              
Cena 260 Kč (cena obsahuje i ochutnávku)
Počet míst je omezen na maximálně 10 účastníků

Jíme všichni a každý den. Je hodně výživových doporučení, co jíst, co ne. 

  • Jak se v množství „zaručených“ informací vyznat? 
  • Co je pro mě to nej? 
  • Jak poznat potravinu od technologicky upravené hmoty? 

S Pavlínou Žďárkovou se chemicky podíváme pod kůži tomuto tématu a něco i ochutnáme.

Ing. Pavlína Žďárková
Vystudovala VŠCHT Praha (obor chemie a analýza potravin). V současné době pořádá kurzy a přednášky s tématikou výživy . Pracovala jako specialista na výživu projektu Cepík (vhodné stravování v mateřských školách) a jako výživový specialista firmy Medicon, kde také psala odborné články. Věnuje se individuálnímu výživovému poradenství, pořádá kurzy ve školách.

Vidět jste ji mohli i v pořadu Sama doma.

https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1148499747-sama-doma/215562220600134/obsah/438588-male-vareni-zdrave-slane-vanocni-peceni-ing-pavlina-zdarkova-1-cast-anketa

Připravujeme další témata:
SÁM SOBĚ VÝŽIVOVÝM PORADCEM
PREVENCE NEMOCÍ ZDRAVOU STRAVOU
ČESKÁ KUCHYNĚ JE ZDRAVÁ, NEVĚŘÍTE?
PŘED JÍDLEM SE „HOĎTE DO KLIDU“
WORK-LIFE BALANCE
VÝŽIVA 65+
BYLINY V NÁŠÍ STRAVĚ
STRES NENÍ MŮJ PROBLÉM
ZASTAVME KOLOTOČ HUBNUTÍ, PŘIBÍRÁNÍ
ČESKÉ SUPERPOTRAVINY
JAK POSÍLIT IMUNITU